Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Мегз зарязва Рончев заради Иво Аръков

отпечатай новината

10.05.2019 11:52 | Видян 3756 пъти

Мегз зарязва Рончев заради Иво Аръков

Топ дизайнерката Миглена Каканашева вече гледа с други очи на секссимволa Иво Аръков. Красавицата споделила пред близки приятелки, че е много впечатлена от мускулестия актьор заради ролята му в сериал с турската супер звезда Къванч Татлъту.

Мегз не спирала да хвали Аръков в светските среди. “Иво е безкрайно талантлив. Винаги съм усещала, че го очаква световно бъдеще. Браво! Много се радвам, нека това е само началото” - прехласвала се Каканашева с особен блясък в очите и огромна усмивка на уста.

Думите ѝ веднага стигнали до Аръков. Като разбрал какви суперлативи говори за него Мегз, талантливият актьор веднага се изчервил и започнал да любопитства за пълни подробности относно думите ѝ. Според очевидци бил твърде заинтересован.

Злите езици веднага закоментираха, че сега след като Аръков вече пробива и на международната сцена шансовете му с Мегз са много по-големи.

“Сега той ще изкарва много повече пари. Освен това ще е световно известен. Това го прави много по-добра партия от транспортния бос и нищо чудно амбициозното миньонче да се преориентира”.

Припомняме, че Аръков буквално награби Мегз в ефир пред цяла България преди няколко седмици и не спря да я сваля и да ѝ прави комплименти по време на цялото предаване. После, пък, излязоха пикантни клюки, че талантливият актьор отдавна пишел смс-си на модната принцеса.

А двамата не пропускат шанс да стоят един до друг на светски събития. Предстои да разберем дали талантливият Аръков, ще успее да открадне сърцето на Мегз докато възлюбеният ѝ транспортният бос Румен Рончев е все още в ареста.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !