Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мадона: Щастлива съм както никога преди

отпечатай новината

13.05.2019 13:18 | Видян 1103 пъти

Мадона: Щастлива съм както никога преди

„Щастлива съм както никога преди“. Това призна Мадона в интервю за британското издание на „Vogue“. Поп иконата се появи на корицата му за първи път от 1989 г. насам.

„Не съм вярвала, че това ще ми се случи!“, каза изпълнителката и посочи, че се е променила до неузнаваемост след като е станала съпруга и майка на 6 деца.

Певицата не крие, че въпреки мъжете в живота си, често се чувства самотна. „Най-хубавото нещо на парите е, че ти осигуряват покрив над главата и храна в стомаха. След това обаче стават напълно излишни. През по-голямата част от живота си съм била самотна. Имала съм периоди, в които нямах нито един приятел и си задавах въпроса дали изобщо някога ще съм способна да задържа човек до себе си за по-дълъг период. Чудех се дали ще срещна мъж, който да издържи на напрежението да бъде с мен. И точно когато бях спряла да си задавам тези въпроси, срещнах този мъж“, коментира певицата.

Говорейки за децата си, част от които са осиновени, тя признава, че е направила грешка, когато им купила мобилни телефони твърде рано. По-големите боравели с тях на 13.

„Това наистина сложи край на връзката ми с тях. Ние общуваме, но не както преди. Сега телефоните са неразделна част от живота им“, каза още тя.

60-годишната изпълнителка посочва, че дъщеря й Лурдес е изключително талантлива. В момента тя се изявява на модния подиум. Според майка ѝ обаче, социалните медии ѝ пречат на развитието, а отделно богатството, в което е отгледана, я разглезило и тя спряла да преследва мечтите си.

Мадона има 6 деца – 22-годишната Лурдес, 18-годишният Роко, Дейвид и Мърси на 13, както и близначките Естер и Стела.

Фотосесията на певицата за „Vogue“ вижте в галерията ни. 


Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !