Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Скандали в Нова Телевизия заради МЕГЗ

отпечатай новината

14.05.2019 13:19 | Видян 2098 пъти

Скандали в Нова Телевизия заради МЕГЗ

Днес стартира втори сезон на риалитито на Мегз.

Хитовото риалити INSTAQUEEN е гордостта на Каканашева и тя никога не е крила колко усилия влага за него. Постоянните претенции на Каканашева, обаче, дошли в повече на голяма част от екипа на продукцията и самата телевизия.

Модната принцеса постоянно си добавяла нови клаузи в договора и постоянно искала всичко да се случва както тя каже. Тя настоявала тази година за всякакви глезотии и екстри за претендентките и ангелите ѝ. Искала специални храни и напитки, както и неограничен достъп до СПА-то и всички екстри на луксозния хотел, в който се снима риалитито ѝ.  Това водело до голямо напрежение в екипа.

Каканашева още настоявала всяко предаване тази година да е минимум 25 минути и задължително да се пуска във Вторник и Четвъртък следобяд. Това според МЕГЗ са най-активните часове за интернет потреблението. Каканашева още мрънкала, че иска 5 пъти по-голям бюджет от миналата година заради безспорния успeх на риалитито. Тя не спирала да цитира рекордните гледания и класацията на Google според, която INSTAQUEEN беше 3тото най-търсено риалити в страната. Продуцентите се съгласили и на това. Самата Мегз дори се похвали за увеличения бюджет тази година със самодоволна усмивка в свое стори.

Чашата на претенциите на Каканашева, обаче, преляла когато тази година тя поискала по нейното риалити да работят редакторите на Вип Брадър. Мегз настоявала, че след като Вип Брадър е спрян от ефир сега тези екипи имат времето и капацитета да поемат нейното риалити. Телевизията отказала, защото това означавало безумно по-високи технически разходи. Амбициозното миньонче, обаче, не се отказало и на своя глава почнало да звъни на някои от редакторите и да ги уговаря лично.

Професионалистите се впечатлили от големият ѝ ентусиазъм и амбиция и решили да рискуват с непознат за тях проект. Накрая продуцентите нямало какво да направят и се съгласили отново с исканията на Мегз.

Зад кулисите се коментира, че работата с тежък характер като Мегз не е никак лесна, но пък виждат огромната и отдаденост към формата и това им дава сили и хъс да създават.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !