Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Риалитито Игри на волята сменя Брадъра

отпечатай новината

18.05.2019 10:23 | Видян 1447 пъти

Риалитито Игри на волята сменя Брадъра

Тази есен на красив български плаж световният формат „Игри на волята“ ще завладее България, научи HotArena.

Това ще е поредната топизненада на Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на „ВИП Брадър“.

„Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности. Това е идеята“, споделиха от телевизията за формата.

„Игри на волята“ е популярно колумбийско риалити. Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

Шоуто ще се прави отново от успешната компания на Нико Тупарев – „Олд скуул“. Той и хората му правиха и „ВИП Брадър“ за България.

В надпреварата състезателите са изолирани на остров и се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели паричната награда от 200 000 лева.

Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, Биляна Йотовска, както и спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Станка Златева, Серафим Тодоров, Таня Богомилова и много други. ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и Георги Валентинов.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !