Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

D2 представят ремикс на Марс

отпечатай новината

17.05.2019 13:35 | Видян 890 пъти

D2 представят ремикс на Марс

Ремиксът на хитовата песен на D2 Марс идва, след като оригиналът покори музикалните радио-класации и ефир, и стигна до сърцата на феновете по време на националното клубно турне на групата  D2 Mars Tour 2019.  

Новият вариант на парчето представя D2 в различна светлина и създава нова перспектива към начина, по който може да звучи музиката им. Ремиксът е направен от Fabrizio Parisi&Wah Tony - студиен-лайв проект, който събира двама от най-нашумелите и утвърдени DJ и продуценти в последно време – Fabrizio Parisi и Антони Рикев(WahTony).

Техният съвместен лейбъл Hybrid Sound Records стартира през 2018 г., но за кратко създава и участва в песни, които достигат челни позиции в музикалните класации, присъстват в плейлистите на световноизвестния телевизионен канал MTV Dance, и плейлистите на клубовете в страната.  

Видеото към ремикса на Марс е с нов монтаж, дело на режисьора Валери Милев. Припомняме, че текстът на Марс е създаден от Руши Видинлиев, а музиката е на D2.  В отговор на интереса от страна на феновете как е създаден  Марс, музикантите представят и кратък мейкинг на видеото.

Ремиксът на Марс – можете да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=Zrr4A2xKYx0&feature=youtu.be

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !