Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Цеци Красимирова с най-скъпата сватба

отпечатай новината

17.05.2019 14:57 | Видян 3597 пъти

Цеци Красимирова с най-скъпата сватба

Три родни звезди вдигнаха тежки сватби по едно и също време тази седмица – народната певица Николина Чакърдъкова, поетесата Маргарита Петкова и манекенката Цеци Красимирова.

Последната избра венчавката да бъде в най-далечната точка от трите – в Испания, и се оказа, че й е излязла и най-скъпо – около 700 000 евро. Това обаче не е било никакъв проблем за младоженеца, тъй като е световноизвестен милиардер – Майкъл Струмейтис.

Двамата си казаха „Да“ в старинен замък в испанския град Ситжес, който се намира край Барселона. Заради ВИП гости като шефовете на Нетфликс – Рийд Хейстингс и Спотифай – Даниел Ек, женихът е подсилил бодигардовете си с командоси от испанските спецчасти.

В двора на замъка бе издигната арка, под която се състоя гражданската церемония, а след това пастор ги венча и пред Бога.

С нашето знаме се развихри и фолклорната прима Николина Чакърдъкова, която облече традиционна носия, за да поздрави гостите на сватбата на сина си Васил и неговата любима Лора. Певицата имаше и официална рокля със сребърни орнаменти, в която бе облечена през останалата част на тържеството, пише Телеграф.

Младоженците сключиха граждански брак през декември 2017 г., тъй като булката вече беше бременна. Дъщеричката им се роди през април 2018 г. и бе кръстена на именитата си баба, а едва сега вдигната и тържество за роднини и приятели. За целта избраха луксозен комплекс в родния Гоце Делчев, а гостите бяха повече от 350 – голяма част от чужбина, тъй като и двамата сватбари работят в американска фирма.

В края на 2018 г. изпълнителката направи венчавка за чудо и приказ и на дъщеря си Мария, която през януари я дари с второ внуче – Христо.

Голямата поетеса Маргарита Петкова също стана първо баба, а после тъща. Дъщеря й Надежда, която трета година се бори с онкологично заболяване, се омъжи в неделя за голямата си любов Иван Огойски. Авторката на култовите хитове Иване, Иване и Докога, Маргарито разкри, че наследницата й е срещнала мъжа си малко след като е разбрала за болестта си.

„Нейното момче застана плътно до нея  и й е най-голямата опора. В най-трудния й момент Иван настоя да сключат брак… Така е, Господ ти взима едно, дава ти друго“. Свидетели са били певицата Богдана Карадочева и съпругът й – композиторът Стефан Димитров.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !