Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Джо Джонас спасил живота на Софи Търнър

отпечатай новината

20.05.2019 12:15 | Видян 663 пъти

Джо Джонас спасил живота на Софи Търнър

Актрисата Софи Търнър, позната на редовия зрител като Санса Старк от фентъзи епоса „Игра на тронове“, „дължи живота си“ на своята половинка - Джо Джонас.

Когато химията между двете звезди започнала да бушува, певецът заявил на 23-годишната красавица, че няма да се среща с нея, докато тя не започне да се харесва.

„Бях във фаза, в която менталното ми здраве беше много разклатено.

Той ми каза: „Не мога да бъда с теб, докато не започнеш да обичаш себе си. Не мога да преживя да обичаш мен повече, отколкото обичаш себе си. По този начин той някак спаси живота ми.“, разказа актрисата пред сп. Sunday Time.

Причината Софи да изпадне в подобно състаяние е славата, която е придобила покрай участието си в „Игра на тронове“. Най-вече фактът, че зрителите са обсъждали външния й вид.

„Внезапно метаболизмът на всеки се забавя на около 17-18 години. При мен това беше документирано. Както и проблемите с кожата ми.

И хората ги коментираха. Изведнъж това беше всичко, за което можех да мисля. Почнах дори да си броя калориите.“, допълни тя.

Софи отказала редица предложения за работа, защото се чувствала дебела. Стигнало се до там, че менструацията й прекъснала за период от една година. Тогава тя решила да започне терапия.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !