Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Известни личности се надпреварват в ново предаване

отпечатай новината

21.05.2019 11:19 | Видян 1370 пъти

Известни личности се надпреварват в ново предаване

Новото шоу „Игрите на звездите“ ще се завърти в ефира на bTV, за да изправи едни срещу други популярни лица от българските шоубизнес, култура и спорт.

В ролята на водеща ще влезе актрисата Катето Евро. Тя ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства пред знаменитостите, а дежурни капитани на двата отбора ще са авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов.

Всяка седмица Катето Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят. Сред участниците са Азис, Владо Пенев, Дара, Тереза Маринова, Прея, Павел и Венци Венц и Михаела Филева.

Регламентът е следният: отборите играят по пет игри, а гост-участникът от отбора победител избира едно от популярните лица за партньор в последната шеста надпревара, в която има възможност да спечели до 5000 лв. за сбъдването на своята мечта. Желанията на участниците включват посещение на Китайската стена, подобряване на живота на животните в зоопарка, отваряне на училище за цирково изкуство в Люлин, инвестиране в собствена пиеса и т. н.

„Игрите на звездите“ ще стартира на 31 май от 21 ч, а всеки следващ петък ще се излъчва от 21, 30 ч.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !