Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Де Ниро обяви Ал Пачино за Икона на Америка

отпечатай новината

22.05.2019 10:36 | Видян 1614 пъти

Де Ниро обяви Ал Пачино за Икона на Америка

Холивудският ас Робърт де Ниро връчи почетната награда „Икона на Америка“ на своя приятел и колега Ал Пачино по време на галацеремония в Бевърли Хилс.

Терминът „икона“ се използва излишно много, но не и тази вечер отсече Де Ниро преди да заговори за дългогодишното си познанство с екранния Майкъл Корлеоне. „Гледайки тези клипове от кариерата на Ал, не мога да не се замисля защо не съм получавал аз тези роли... Явно са искали по-възрастен актьор за тях“, намигна още актьорът от „Шофьор на такси“.

Пред публиката в залата той си спомни за съвместното им участие в „Кръстникът 2“, където Де Ниро играе младият Вито Корлеоне (бащата на Майкъл). „Оттогава Ал ме възприема като бащинска фигура“, уточни той, подчертавайки че така и не са снимали обща сцена в заглавието.

„Толкова съм благодарен за тази чест! Чувствам се смирен... Никога не съм бил човек на думите, особено в такива ситуации“, каза на свой ред и Пачино. Сега феновете им очакват с нетърпение и филмът „Ирландецът“, в който двамата ще се завърнат пред камера под режисурата на Мартин Скорсезе. Филмът се очаква да направи премиерата си в края на годината по Netflix.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !