Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Синът на Андрей стана на една годинка

отпечатай новината

22.05.2019 15:41 | Видян 3156 пъти

Синът на Андрей стана на една годинка

Синът на продуцента Андрей Арнаудов – Васил, отпразнува първия си рожден ден. По повода щастливите родители – екранната половинка на Иван и моделът Емануела Толева, организираха градинско парти, на което събраха тесен кръг от роднини и приятели.

"Цялото ни семейство, и най-вече майка му, която го обожава и на която безкрайно благодаря, много се вълнуваме. А аз пътувам от Скопие към София, за да не изпусна празника", написа Андрей в социалните мрежи, като не пропусна да направи и своеобразна равносметка.

„Огромна част от моя светоглед, съм наследил за добро или лошо от моя баща, на когото синът ми е кръстен. Много от това, с което се гордея, и много от това, което ми тежи и което не харесвам. И последните дни си мисля: „А моят син какво ще наследи от мен?“. Днес, една година след като станах баща, аз знам със сигурност, че той ще ми даде много повече, отколкото аз на него“, обясни още продуцентът на Фермата.

Въпреки че отглеждат общ наследник, Андрей и Толева са коментирали неведнъж, че не бързат да разменят сватбени обети. Причината – по думите им, гражданският брак не е задължително еквивалент на семейството.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !