Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Филмът Опърничавите с официално парти

отпечатай новината

27.05.2019 16:12 | Видян 763 пъти

Филмът Опърничавите с официално парти

Българският филм ОПЪРНИЧАВИТЕ тръгна по кината бляскаво и успешно  от 17-ти май, а звездното парти веднага след премиерата бе в новия и комфортен софийски клуб Ginger. Kино зрителите ще могат да проследят един динамичен и интересен сюжет, включващ приключения с мотори, самолети, млади хора, сблъсък на две поколения, природни красоти от България и още много.

Опърничавите е филм за любовта, но от по-различна и интересна перспектива. Една случайна среща се превръща в борба за надмощие и премерване на сили – между мъж и жена, между разли чни характери и поколения. И тази устременост към победа, ще превърне съревнованието в изпепеляваща любов.

В главните роли са актьорът Симеон Лютаков, познат на публиката от сериалите Знакът на българина и Седем часа разлика, и новоизгряващата актриса Анастасия Левордашка. Сред останалите звезди във филма са Станислав Яневски, който се превъплъти в образа на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър и певицата Диона.

Сценарият е на старозагорския бизнесмен Младен Стоянов и е създаден по негова романтична новела, подписана с артистичния псевдоним Драско Закеф. Режисьор на филма е Георги Костов, чийто проекти са успешната гангстерска комедия Пистолет, куфар и три смърдящи варела и абсолютният хит 11А.

Опърничавите предлага взрив от емоции и впечатляващи сцени, в които героите попадат често на ръба. Спиращи дъха високи скорости и въздушни каскади са само част от преживяванията, през които преминават.  На партито в Ginger пристигнаха всички актьори и екипи, за да полеят началото на Опърничивите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !