Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Тото от Скандау: Открих любовта с танцьорката Кристин

отпечатай новината

27.05.2019 16:43 | Видян 2375 пъти

Тото от Скандау: Открих любовта с танцьорката Кристин

Тото от Скандау е на крилете на любовта.

Новото гадже на музиканта – танцьорката Кристин Петринска, е влязла толкова много под кожата на победителя от ВИП Брадър, че той е луд по нея.

„Най-накрая открих истинската любов“, призна пред България Днес Йонислав Йотов, както е името на рапъра. „По-влюбен съм от всякога. Досега не съм изпитвал толкова сериозни чувства към някого“, обясни се в любов Тото.

Преди да срещне Кристин, той изживя бурен романс с по-възрастната от него Яна. Двамата се разделиха и Тото бе изпаднал в дупка. След като се залюбва с красивата танцьорка, той разбира, че любовта съществува.

Въпреки силните им отношения двамата все още не планират сватба, макар че се носят слухове, че Кристин е бременна.

Запитан дали би влязъл в някое риалити предаване от сорта на Като две капки вода, Тото е категоричен, че няма физическото време.

„Във ВИП Брадър имах договорка да излизам за участия. Доколкото знам, Капките изискват много сериозна подготовка. Участието ти изяжда цялото време, а на мен ми трябва“, обясни Тото.

Певецът обори слуха, че с дуетния му партньор Лъчо скоро ще се разделят. „Шансът да се разделим с Лъчо е нулев. Знам, че много хора искат СкандаУ да ни няма, но това няма как да се случи. Ще сме заедно още дълги години. По-вероятно е животните да проговорят, отколкото ние да спрем да пеем заедно“, категоричен е изпълнителят, който обра най-много призове на наградите на БГ Радио.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !