Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Китаеца пропя

отпечатай новината

26.03.2009 12:56 | Видян 7430 пъти | Гласували 1

И Китаеца пропя

След като се раздели с Азис, Китаеца откри голямата си любов – певицата Виолета. Двамата стягат сватба през есента, но сензациите започват още от този уикенд. Те ще гостуват в два поредни дни в предаването „Нарисувай се...” и ще създадат първата си обща картина.

В неделя, от 13.00 часа, когато гостува Виолета, зрителите на Фен ТВ ще видят премиерата на нейния нов клип към песента „Как се прави”. Във видеото умело са вплетени еротика и провокация, но безспорно най-интересен е дебютът на Китаеца. Досега той бе известен само като актьор в лентите на някои изпълнители, но вече ще се конкурира и на музикалната сцена с микрофон в ръка. След телевизионната премиера, феновете ще могат да го видят в новото му амплоа, в дует с бъдещата си съпруга, и на наградите на Фен ТВ, които ще се проведат на 6 април в цирк Балкански.

В „Нарисувай се...”, на 28 март, Китаеца ще разкрие любопитни подробности за запознанството си с Виолета и съвместния им живот. Той ще открехне и завесата за раздялата си с Азис, с когото не са се виждали от 8 месеца. Зрителите ще разберат и какво го е провокирало да извае тяло във фитнеса и да го покрие с атрактивни татуировки. Музикалния избор на Китаеца включва изпълнения на Виолета, Устата и Софи Маринова, Азис, 50 cent и несъществуващия вече дует Каризма. Именно песента на Галя и Миро „Ще избягам ли от теб?” го провокира да се обяви против домашното насилие.

„Смешно е да биеш жени. Тези, които имат излишна енергия, да се включат в свободните боеве”, апелира Ники.  
В следващото издание на рубриката, на 29 март, Виолета ще допълни представата за това трудно или лесно се живее с Китаеца. Тя направи и странното признание, че всъщност освен Китаеца, обича и Азис! Само в „Нарисувай се...” ще се разбере каква е интригата между тримата. 

В общата им картина, певицата с четка в ръка нарисува мечтата на голямата си любов – да имат син и да играе футбол с него пред дома им.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !