Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

1 г. след катастрофата: Емилия си спомни за Феди

отпечатай новината

29.05.2019 14:32 | Видян 2174 пъти

1 г. след катастрофата: Емилия си спомни за Феди

„Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса-Защо??? Една година, в която се усмихваме и радваме, но не както преди. Други сме, но силни и изпълнени с вяра да обичаме и оценяваме всички моменти и всички малки неща, които ни правят щастливи“. Това написа Емилия във Facebook и припомни за катастрофата, при която загина синът на втория ѝ мъж.

Певицата изтъкна, че въпреки хубавите неща, които са ѝ се случили през последните няколко месеца, тя не спира да тъжи за доведения си син и изтъкна, че никога няма да го забрави.

„Когато млад човек си отиде от този свят, сърцето, душата и съзнанието ти не искат да го приемат.... Липсата е огромна и не стихва. Единственото което те успокоява е, че един ден и ние ще отидем там горе и ще се видим. Дано си на по-прекрасно място, прекрасно дете!!! Почивай в мир, Федка!!! Поклон пред светлата ти памет!!!“, добави тя.

„Никой не си отива завинаги, когато е оставил част от себе си в другия“, написа почитателка на фолк изпълнителката.

19-годишният младеж, баща му Жорж Башур и Емилия катастрофираха на 24 май миналата година, пътувайки по автомагистрала „Тракия“. Според една от версиите, Феди е загубил управлението над автомобила заради аквапланинг.

След смъртта на момчето Емилия посвети песен на тийнейджъра, която озаглави „Завинаги“. Тогава тя и приятелят ѝ взеха тежкото решение да не провалят плановете си за сватба заради траура и сключиха брак.

Източник: Монитор
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !