Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Убиецът Чанов живее в бричка

отпечатай новината

29.05.2019 15:49 | Видян 1267 пъти

Убиецът Чанов живее в бричка

Актьорът Христо Петков, който нашумя с образа на убиеца Асен Чанов от сериала „Дяволското гърло”, буквално живее в колата си. Това разкри самият той пред приятели.

Папараци спираха актьора докато се приготвяше за поредно участие, а компания му правеше негов приятел. Пред приближените си, актьорът се ожали, че няма време буквално да отскочи до дома си, за да се преоблече.

Петков вече не се налага да се крие по чукарите заради ролята във филма, но е толкова ангажиран, че пак няма възможност да се прибере у дома и да заживее като нормален човек в апартамент или къща. Затова пък се е устроил възможно най-добре в колата си, пише „България днес”.

Вместо да лежи на някой екзотичен остров на другия край на света и да пръска хонорари от „Дяволското гърло”, Петков обикаля по ангажименти и въобще не може да се похвали, че е домошар.

Целият му гардероб е в колата му—тениски, суитчъри, панталони. И понеже приятелите му не му вярват, веднага отваря багажника, за да покаже.

Артистът си носи всичко със себе си, вероятно даже и табла. А междувременно заради сгъстения му график, му се налага да се преоблича буквално на пътя—зад колата си.

И докато за смяната на суитчърите и тениските няма проблем, че е на центъра, то с обличането на панталоните ситуацията е доста по-деликатна. Задължително се изискват бързина, ловки рефлекси и зорък поглед дали периметърът е чист.

Все пак, дори и да си актьор, дори и да си звезда, колкото и да ти е натоварен графика, не е прилично да се събличаш пред малки деца.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !