Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Дъщерята на Джони Деп отпразнува рождения си ден със селфи

отпечатай новината

30.05.2019 14:42 | Видян 1421 пъти

Дъщерята на Джони Деп отпразнува рождения си ден със селфи

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради празнува две десетилетия от рождението си. В понеделник тя остави зад гърба си тийнейджърските години и посрещна 20-те, като отпразнува личния си празник, публикувайки селфи в Инстаграм.

На снимката Лили Роуз е облечена в топ с тигров принт и е дръзко гримирана с очна линия, започваща от края на окото и очертаваща целия ѝ горен клепач. За да придаде излъчването на кукла, гримьорът ѝ е използвал контур с молив за устни и е завършил визията с матово розово червило.

Скоро се очакват детайли около празненството, но големите и шумни партита не са по вкуса на наследницата на Деп. В свое интервю тя споделя:

"Падам си домошар... Имам чувството, че на тези години всички са навън по клубовете. Аз също харесвам да излизам с приятели, но също така обичам да се събираме, за да гледаме филми и кулинарни предавания. Готвя много!", призна Лили Роуз.

Рожденичката е напът да се превърне в новата модна муза и холивудска сензация. След филмовия ѝ дебют през 2014 г., когато си партнира на големия екран с баща си, тя има редовно място както на червения килим, така и на първи ред на модните ревюта. Самата тя е била рекламно лице на марката Chanel №5 и беше семеен приятел на Карл Лагерфелд.

Предстои да я видим в новия филм Dreamland, разказващ историята на наркотрафикант, който нелегално пренася фентанил между Съединените щати и Канада. Още две предстоящи заглавия, с нейно участие, са The king и Moose Jaws.

Откакто родителите ѝ се разделиха през 2012 г., след 14-годишна връзка, Лили Роуз разпределя времето си между Лос Анджелис и Париж.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !