Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Анелия цъфна без сутиен на участие

отпечатай новината

30.05.2019 16:14 | Видян 3036 пъти

Анелия цъфна без сутиен на участие

В последно време се наблюдава отлив от чалга музиката и работата на представителите от този жанр рязко намаля. Дори топ имена в бранша се жалват, че нямат участия и ги е налегнала финансова криза.

В стремежа си да привлекат публика някои от тях стигат до крайности. Пресен пример е певицата Анелия, която винаги се е славела като една от най-стилните и естествено красиви певици. Пайнерката явно е уплашена, че губи позиции и прибегна до стария трик в жанра - показване на цици.

Макар Анелия да не е издула гърдите си като останалите колежки, това не й пречи да покаже повече плът по време на участията си в нощните клубове. На една от последните й изяви се появи с доста изрязано горнище, а посетителите на заведението не можеха да откъснат поглед от деколтето й.

Най-шокираща е снимката, на която се вижда как Анелия се е надвесила над барабаниста и сякаш всеки момент очаква някой да пъхне една двайсетолевка в пазвата, пише БЛИЦ. А вероятно в кръчмарските години, преди да стане звезда, и това се е случвало.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !