Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Тита след финала на Капките: Приятелите ми намаляха заради славата

отпечатай новината

31.05.2019 13:51 | Видян 2005 пъти

Тита след финала на Капките: Приятелите ми намаляха заради славата

Тийнсензацията Тита се нареди сред финалистите на Като две капки вода като се представи изключително добре в целия сезон на шоуто.

Малко след финала тийнсензацията даде откровено интервю за Галерия, в което говори за живота си, разочарованията и бъдещите си планове. Певицата не крие, че славата й е коствала много от личното й време и пространство, но осъзнава, че това е цената, която трябва да плати за успеха си.

Хубавицата е категорична, че не обръща внимание на клюките по свой адрес, но се дразни изключително много, когато намесват семейството й.

"Приятелският ми кръг драстично намаля заради славата. Когато станеш популярен, хората започват да те гледат с други очи", сподели още изпълнителката.

В момента Христина, както е истинското й име, е студентка в Нов Български университет, но е стопирала ученето заради ангажиментите си на сцената. Тъй като голямата й амбиция е да пробие на световния музикален пазар. "Откакто се помня съм мечтала да бъда на сцена и да пея. Нищо друго", категорична е тя.

По повод слуховете за раздяла с гаджето й Тита лаконично заяви, че всяка връзка минава през трудни периоди, от които е важно да се излезе с разбиране. И допълни, че с Папи Ханс са само много добри приятели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !