Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Джо Джонас по стъпките на брат си

отпечатай новината

31.05.2019 17:25 | Видян 1784 пъти

Джо Джонас по стъпките на брат си

Джо и Софи се венчаха през май с малка сватба след наградите Billboard. Но също като Ник и Приянка, те ще се оженят повторно съвсем скоро.

След множеството сватбени тържества на малкия брат от семейство Джонас преди няколко месеца, явно и Джо е решил да повтори тази процедура със Софи Търнър. Бързата им сватба в LA не им стигна, затова сега планират нова във Франция. Техни близки и хора от организацията разкриха малко детайли около бъдещето събитие.

Планирали са сватбата да се проведе в Париж към началото на есента. Решили са, че ще поканят много хора, там ще свири наживо някоя тяхна любима група и дори по някое време тримата братя от Jonas Brothers ще се качат на сцената също.

“Джо и Софи са двойка, която обича да се забавлява и да живее за момента. Точно за това беше и цялото нещо във Вегас. Сега планират голямата сватба в Париж, но са много спокойни по отношение на организацията. Работят с агенция и там ги описват като най-спокойната двойка до сега”, съобщава източник на Entertainment Tonight.

И нещата не спират до тук – вчера разбрахме, че празнува ергенското си парти в Ибиза, след като един от гостите му качи негова снимка на яхта. Въпреки че той вече всъщност е женен, това не му попречи да си организира забавно парти с приятелите си на екзотичната дестинация.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !