Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Режисирана лъжа ли е враждата между херцогините Меган и Кейт?

отпечатай новината

03.06.2019 12:21 | Видян 1379 пъти

Режисирана лъжа ли е враждата между херцогините Меган и Кейт?

Колкото и на мнозина да им се иска да се наслаждават на идеята за жестока женска вражда зад стените на Бъкингамския дворец, изглежда напрежението между двете херцогини е добре замислен трик, с който да се скрие истината. А именно – че не Меган и Кейт са във война помежду си, а техните съпрузи – братята Уилям и Хари.

Според твърденията на бившия редактор на Sunday Express Мартин Таунстенд, който беше и основен коментатор на медията по въпросите, свързани с кралското семейство, „ненавистта“ между двете херцогини била подсказана на медиите с единствената цел обществеността да отклони поглед от очевидната война – тази между двамата принцове, пише Story.

Напрежението между братята започнало още преди сватбата на Хари и Меган. Още докато двамата бяха все още гаджета, Уилям си позволил да признае пред малкото си братче, че не смята американската актриса за подходяща да стане част от благородната фамилия.

Това адски много разстроило Хари и изглежда той и до днес не може да прости на батко си острия коментар към съпругата му.

„Напоследък все по-често се коментира враждата между Хари и Уилям, която съвсем не е от вчера, а тлее вече много години. Навремето Хари беше задържан от полицията, че употребява алкохол, въпреки че е пълнолетен. Той беше убеден, че винаги обира пешкира за всичко, макар че поведението на Уилям беше също толкова лошо, колкото и неговото. Уилям обаче винаги успяваше да се измъкне от всяка ситуация. Всичко това и последвалите неприятни коментари за Меган отново подпалиха пожара между тях“, споделя Таунстенд.

Експертите в защита

Противно на множеството новини за война между двете херцогини, един от най-известните кралски експерти – Кейти Никол, обясни, че нещата съвсем не са толкова драматични, колкото се представят.

„Когато Хари срещна Меган и връзката им започна да се развива, той беше много ентусиазиран и искаше да получат одобрението и на Кейт. Силно се надяваше, че двете ще се сближат. Кейт и Меган са в началото на връзката си, все още се опознават, а тепърва им предстоят много години, в които да станат близки“, заявява Кейти.

„В момента всеки се опитва да намери своето място в създадената четворка. Нека не забравяме, че до съвсем скоро беше трио – Кейт заедно с принцовете Уилям и Хари. Сега вече обаче имаме и Меган“, допълва още експертката.

Тя припомня, че американската актриса е с доста по-различно минало от Кейт и в момента не губи нито минута, за да свикне с новата си роля. Двете херцогини се появяват на различни мероприятия и според Никол по този начин се избягва възможността едната да засенчи другата. По думите ѝ, „новината“ за враждата помежду им е само и единствено с цел вестниците да си гарантират гръмки заглавия, заради които да се продават.

Източник: tialoto
Снимки: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !