Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДА! Изкуството на пицата в Da Nino, нищо че е на парче

отпечатай новината

03.06.2019 17:38 | Видян 2667 пъти

ДА! Изкуството на пицата в Da Nino, нищо че е на парче

Италиански познавачи, живеещи и работещи в София, ни открехнаха, че може би най-хубавата пица в милионния град в момента може да се опита на едно място, което като нищо ще подминете, а е в идеалния център.

Da Nino – превежда се При Нино, е много малко заведение, едно от трите за бързо хранене на ул. Алабин веднага след ъгъла с бул. Витоша, точно срещу Съдебната палата.

В по-дългото, отколкото широко помещение, ще ви посрещне огромната витрина, на която са подредени направените в другата част на салона на пещ поне 20, а вчера по обед почти 30 вида пица.

Наред с традиционните, ще намерите и всякакви приумици на майстора, чиито дипломи от Италия са окачени на стената зад продавачките – пъргави и усмихнати момичета в добро настроение.

Към типа, който избрахме – Капрезе – с чери домати, моцарела и песто, която се сервира върху дървена дъска, разделена на 3 квадратни парчета, не пропуснахме да си вземем и чудесен десерт – баклава, посипана с шам фъстък и с пълнеж от млечен крем. Останахме доволни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !