Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бляскава премиера на Червило и Барут

отпечатай новината

04.06.2019 11:50 | Видян 709 пъти

Бляскава премиера на Червило и Барут

Въпреки лошото време в петък вечер близки, приятели и почитатели на двамата поети се събраха в столицата за премиерата на стихосбирката Червило и Барут. Хубавото настроение очакваше гостите още на входа с чаша ароматно вино.

Водещ на събитието бе Елица Стойчева, която стартира вечерта с две избрани стихотворения от книгата. Мартин и Александра се качиха на сцената, за да разкажат повече за познанството си и идеята зад първата си съвместна стихосбирка.

Двамата автори се срещат малко преди появата на втората стихосбирка на Мартин Стратиев – Тероар, на която Александра е редактор. Той вече е „ветеран“ в поезията – Червило и Барут е третата му книга, докато за Александра тя е поетичен дебют.

Мартин работи като фейсконтрол в известно столично заведение и се занимава от години с различни благотворителни каузи в полза на деца, а Александра е главен редактор в модна телевизия.

Общата книга е среща между мъжа и жената – тя е създадена под формата на разговор между двамата поети, които показват своята гледна точка за любовта между мъжа и жената.

Премиерата продължи с музика, снимки и добро настроение, а всички гости си тръгнаха с книгата "Червило и Барут" в ръка.

Снимки от премиерата вижте ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !