Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кейт Мидълтън посрещна Тръмп в рокля Alexander McQueen

отпечатай новината

04.06.2019 14:23 | Видян 2258 пъти

Кейт Мидълтън посрещна Тръмп в рокля Alexander McQueen

Кейт Мидълтън избра рокля на Alexander McQueen и своята любима тиара за тържествения банкет, даден в чест на Доналд Тръмп.

Дългата бяла рокля на херцогинята бе с голи рамене и цялата обшита с тюлени набори. Кейт носеше тиарата Lover’s Knot, както и сапфирени обици от колекцията на кралицата.

На тържествения банкет в чест на Тръмп в Бъкингамския дворец са присъствали общо 171 души, включително цялото кралско семейство, но без Меган Маркъл и принц Хари. Всеизвестно е, че Меган е противник на политиката на Тръмп и в свое старо интервю тя открито го нарича женомразец.

Запитан какво мисли, точно преди да отпътува за Великобритания Тръмп на свой ред каза в интервю: “О, не знаех, че е такава гаднярка”.

Меган ще се завърне с първия си официален ангажимент след майчинството на 8 юни. Въпреки това, е решила да пропусне визитата на Тръмп броени дни по-рано.

Меган не бе единствената, която явно не се радва за визитата на американския държавен глава. В Лондон посрещнаха Доналд Тръмп с вълна от протести. Вероятно за това той и Мелания, както и четирите пораснали деца на Доналд се придвижват с хеликоптер, вместо с автомобили.

Снимки вижте в Галерията ни!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !