Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Крисия с гадже на 15-ия си рожден ден

отпечатай новината

04.06.2019 15:54 | Видян 1958 пъти

Крисия с гадже на 15-ия си рожден ден

Звездата на детската Евровизия от 2014 година Крисия Тодорова отпразнува 15-ия си рожден ден. Тя сподели кадри в социалните мрежи.

По всичко личи, че певицата е на крилете на любовта. В една от серията снимки, които публикува, се вижда, че държи за ръката момче за популярните в социалните мрежи пози "Следвай ме".

Крисия не е особено активна в Инстаграм, но този път е решила да отбележи повода подобаващо и да зарадва феновете и приятелите си със снимки от брега на морето, макар и нощни.

Преди време тя сподели снимки от спа ваканция за Нова година, на която девойката показа снимки от топъл минерален басейн и кадри с празничен тоалет.

Младата звезда, която през 2014 г. представи България на детската Евровизия и стана втора, бе изключително популярна и почти постоянно се появяваше в медийното пространство. Напоследък обаче тийнейджърката не е толкова често в обсега на медиите.

Преди около година и половина певицата впечатли с решението си да се включи в кауза - тя направи личен жест като дари част от дългите си коси за благотворителност.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !