Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Куба пристигна в София

отпечатай новината

07.06.2019 10:57 | Видян 951 пъти

Куба пристигна в София

“КУБА – магията да пътуваш с усмивка. Едно кътче… не просто асоциация за море и слънце, а една истинска завладяваща история за музика, извираща от сърцата, за танца, за любовта на хората към живота. Звукът от стъпките на горещите латино ритми, ароматът на кубинските пури и вкусът на отлежал ром „Това е един остров с уникално историческо наследство, плаващ сред море от нахлуваща глобализация.”

Хавана,Кубана дойде на крака в София на 31 май. Домакини на горещото хаванско парти бе новия Ginger клуб (бившата Ла Кубанита) в лицето на сър Атанас Лазаров и Анина Рангелова. Двамата се завърнаха много скоро от екзотична Куба и вече са вдъхновени от традиции, обичаи, музика и танци, които пренесоха на българска почва. Специален гост на “Една кубинска нощ в София” бе посланика на Куба Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан.

Специални коктейли кубалибре и мохито от Havana club посрещаха гостите на специалното парти в комфортния Ginger. Горещите латино-ритми миксира DJ D’CUBA от Хавана, а безупречни танцьори, ретро Ford Mustang от 1966 г. ни напомняха за далечна и екзотична Куба.Лъскавата червена ретро кола Ford Mustang предизвика множество селфита ,снимки и любопитни погледи случайните минувачи пред новия Ginger. А красивата диетоложка Енджи Касабие бе специален гост също.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !