Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Тв водещата Ларса Пипън напомни за...

Ларса Пипън за пореден път реши да зарадва...

Всички искат да смъкнат ризата от гърба на Моника Валериева

отпечатай новината

07.06.2019 12:43 | Видян 2015 пъти

Всички искат да смъкнат ризата от гърба на Моника Валериева

Обяснимо е защо когато видиш Моника Валериева, искаш да съблечеш всичките й дрехи. Но защо пък точно ризата – питат се повечето от вас! Да, това е факт. Всички искат да я смъкнат от гърба й, и то най-вече - нежният пол. А причината е уникалният модел на WOMANSHOP, с който позира плеймейтката.

Начинът, по който „Златна роза“ стои на красавицата, кара не една и две дами да завиждат на стила й. Уверяваме ви, че място за злоба няма, тъй като любимата риза на Моника е налична в онлайн магазина и дори е на промоция.

Кое я прави толкова търсена? Разкроената кройка с ръкави тип прилеп и ефирната висококачествена материя, модерният цвят екрю и лъскавите райета, лежерната отпуснатост около талията и ханша, неангажиращото деколте… Да продължаваме ли още? А, да – предлага се и в класическо черно.

Моделът е предпочитан най-вече заради лесното му съчетаване както с официалния, така и с кежуал гардероба.

Любимката на Филип Плейн е избрала да комбинира модерната риза със спортно-елегантни дънки – също част от богатия арсенал на онлайн платформата. „Абу Даби“ са със златисти кантове, които перфектно подхождат на горната част от облеклото й. И за да завърши съвършената си визия, Валериева е избрала бежовите обувки „Шарлот“ – топ артикул в сайта.

Миската неколкократно е доказвала, че разбира от мода и неслучайно се е спряла на гуруто в интернет модата WOMANSHOP. Тя не само е модел на новата колекция, но и с удоволствие носи дрехите от сайта в ежедневието си, а също и по светски събития.

Облечена в риза „Златна роза“, брюнетката предизвика вълна от коментари и интерес от страна на феновете си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !