Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кристиан Костов във война с българските си фенове

отпечатай новината

10.06.2019 13:08 | Видян 1726 пъти

Кристиан Костов във война с българските си фенове

Момчето-чудо Кристиан Костов, който ни накара да се гордеем с рекордното за България второ място на Евровизия, влезе в задочна война с родните си фенове. В причина за това се превърна снимка, публикувана в социалните мрежи от изпълнителя на Beautiful Mess, която според почитателите му е повече от неприлична.

На нея Крис позира на бял фон, а с мултимедия върху него е прожектирана рисунка на пенис.

Писна ми от хора, които хиперболизират. Престанете да бъдете толкова драматични спрямо всичко. Аз съм себе си, винаги съм бил и ще продължа да бъда. Не ви моля да харесвате всичко, което правя.

Моля ви да престанете да хабите енергията си, за да хейтите. Горд съм от работата си, от себе си и от Team Kris (отбор Крис, каквото название си дадоха неговите почитатели – б.а.). Ако не харесвате стила ми, вида ми или музиката ми, това е ок. Защо трябва да мразите? Можете просто да кликнете върху „Не харесвам“ и готово – без драма, без чувства“, написа Костов в отговор на съобщенията, получени от феновете му по адрес на снимката.

По думите на почитателите пък те искали да посочат въпросния кадър като грешка пред своя идол. „Явно феновете трябва да нямат мнение и само сърчица да слагат“, гневи се доскорошна почитателка на Костов, част от фенклуба му. „Минус един фен в мое лице.

Не че на Кристиан му пука“ и „Пише, че се гордее с Тийм Крис, но както е тръгнало, скоро няма да има такъв“ са само част от коментарите в социалните мрежи, а почитателите вече предлагат да използват фенстраницата, създадена във Фейсбук, за да обсъждат други теми, различни от отличника на X Factor.

Самият Кристиан Костов е изтрил проблематичната снимка от всички свои профили в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !