Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лилана ще участва в конференция по случай 20 години програма Еразъм в Европа

отпечатай новината

05.11.2007 11:05 | Видян 7828 пъти | Гласували 1

Лилана ще участва в конференция по случай 20 години програма Еразъм в Европа

През 2007г. Европейската комисия отбелязва 20 години от създаването на програма Еразъм. Вече 2 десетилетия програма Еразъм е символ на студентската мобилност и на възможността за социално, културно и академично обогатяване на младите хора в Европа. България като активен участник в програмата от 1999г. отбелязва този празник с Дни на програма Еразъм в България, които ще се проведат в периода 5 - 7 ноември 2007г. Събитията се организират от Център за развитие на човешките ресурси с помощта на Еразъм университетите в България.

Официалните чествания ще стартират на 5 ноември 2007 г., 10.00 ч. в зала Сердика на хотел Шератон, град София, с конференция 20 години програма Еразъм в Европа.

В конференцията участва и Лилана като представител на студентите в най-новата инициатива на Европейската комисия за сближаване на висшето образование и бизнеса Universities – enterprises cooperation. Лилана Деянова е селектирана от Европейската комисия сред студентите в Европа, за да участва в редовните срещи на Комисията през 2008г. в Брюксел, посветени на проекта Universities – enterprises cooperation. В момента тя е студентка четвърта година Международни отношения в Нов Български Университет.

 

 

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !