Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Брайън Адамс ще разчуства Пловдив

отпечатай новината

11.06.2019 11:53 | Видян 493 пъти

Брайън Адамс ще разчуства Пловдив

Канадската супер звезда Брайън Адамс за пръв път ще изпробва акустиката и на пловдивските зали, след като потвърди третата си визита в България. Изпълнителят на „Have You Ever Really Loved a Woman?“ ще дебютира в зала „Колодрума“ на 14 ноември, а билетите за шоуто са в продажба от утре.

Носителят на „Грами“ ще донесе на феновете си и чисто нов албум Shine A Light, който излезе на пазара на 1 март и влее директно на 1 място в канадската класация. Едноименният сингъл Адамс написа със сензацията Вс Шийрън, а парчето вече е гледано над 750 000 пъти в Youtube.

Канадецът е един от най–успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, а зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години.

Преди три години Брйън Адамс направи последното си посещение в България като напълни зала „Арена Армеец“, а феновте се забавляваха с парчетата от 13-я му албум Get Up. За пръв път той включи столицата в своя световна обиколка през ноември 2006-а, когато Зимния дворец се оказа твърде тесен за всичките му почитатели, а звездата се отблагодари с 30-минутен бис след биса, по време на който освободи всичките си музиканти и остана „насаме“ с публиката и само една акустична китара.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !