Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Ралица Бежан с уникален винтидж спектакъл

отпечатай новината

12.06.2019 16:04 | Видян 585 пъти

Ралица Бежан с уникален винтидж спектакъл

Актрисата и певица Ралица Бежан Ви кани на Незабравимите – винтидж музикален спектакъл със старите песни на нов глас. Заповядайте на 18 юни от 19.30 ч. в зала "Сити Марк Арт Център" (бившето кино Левски)! Там Ралица Бежан и екипът и със специалното участие на Иван Юруков ще ни потопят в атмосферата на винтидж културата, на старите градски песни и отминалите времена.

Ще ни накарат да се усмихнем и да затанцуваме в един ритъм заедно с актьорите на сцената. На сцената до Ралица ще са едни от най-добрите млади музиканти, с които тя работи от години: Калин Жечев-пиано, Димитър Сираков-контрабас, Денис Гоев – тромпет, Ивелин Иванов - акордеон, Стоил Иванов-Стю – ударни и актьорите Георги Грозев, Гергана Цакова, Теодора Рашед и Стефан Зарев.

Спектакълът е и със специалното участие на Иван Юруков, който пък от години е режисьор на клиповете към издадените вече песни.

Хореограф на танците е Явор Кунчев от Линди Хоп България. За всички гости на 18 юни ще има не малко изненади, а какви са те – ще разберете ако сте с нас.Задължително е да си носите усмивки и добро настроение.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !