На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Меган с ново бижу: Защо носи три пръстена?

отпечатай новината

12.06.2019 16:35 | Видян 1898 пъти

Меган с ново бижу: Защо носи три пръстена?

Меган Маркъл се появи на първото си официално събитие след като стана майка и естествено обективите на фотоапаратите бяха вперени в нея. Някогашната звезда от сериала „Костюмари“ пренебрегна посещението на американския президент Доналд Тръмп във Великобритания, като тя бе една от най-ревностните му порицатели.

Но така и не пропусна събитието в чест на кралица Елизабет Втора по повод рождения ѝ ден. Херцогинята на Съсекс бе избрала тоалет в тъмносин цвят на марката Givenchy и шапка в същия цветови нюанс Noel Stewart.

Мнозина забелязаха един интересен детайл, който по-рано не бяха видели в херцогинята. На безимения й пръст на лявата ръка имаше пръстен от няколко кръгчета.

По информация на сп.People, това бижу ѝ е подарък от принц Хари за годишнината от сватбата им, която се състоя на 19 май. Пръстенът е eternity ring (кръгче на вечността) и символизира безкрайната им любов.

Такъв подарък членовете на кралското семейство подаряват на съпругите си при значими събития, като например, в чест на раждане на бебе или годишнина от сватбата.

Принц Уилям подарил на Кейт Мидълтън подобен пръстен, когато се роди първият им син – принц Джордж. Сега Меган носи три пръстена – годежния, сватбения и последния подарък от принц Хари.

Източник: tialoto
Снимка: instagram





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !