Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Михаела Филева спипана с чужд мъж

отпечатай новината

13.06.2019 15:39 | Видян 1904 пъти

Михаела Филева спипана с чужд мъж

Менторката на млади звезди от Гласът на България Михаела Филева бе засечена от фотографите на Ретро в компанията на чужд мъж в центъра на София.

Двамата задушевно си бъбреха и се смееха на пейка в парка, а близостта между тях бе очевидна. Това се случва скоро след като поп звездата призна, че от няколко месеца в живота си има нов мъж – маркетинг специалистът Стефан. Дали с него са скъсали скоропостижно, или Михаела просто се е отдала на краткотрайна авантюра с неизвестния мачо от снимките, не е ясно.

На всичкото отгоре Филева демонстрира лоши маниери насред центъра на София. Певицата съвсем не е пример за подражание, защото най-невъзпитано си покатери краката с обувките върху пейка за отдих, докато лакомо си хапваше сладолед в кутийка.

Седнала по турски, поп звездата не спря да говори оживено на захласнатия по нея събеседник, при това пълна с храна уста. Изпълнителката пламенно ръкомахаше и се обясняваше, а младежът я гледаше покорно с нарастващ интерес.  

Само преди дни тя сипеше суперлативи за връзката си със Стефан, но явно е склонна към фриволни постъпки и сега се уединява с друг, сплетничат нейните колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !