Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мегз разпродаде скъпарските дрехи на Рончев

отпечатай новината

14.06.2019 11:33 | Видян 1518 пъти

Мегз разпродаде скъпарските дрехи на Рончев

Вчера топ дизайнерката Мегз качи в профила си в инстаграм благотворителната си кампания Активно Добро, в която разпространява свои вещи и вещи на други популярни личности на безценица.

А после събраните пари дарява за благотворителни цели. Всички почитатели на дизайнерката, обаче, останаха изумени когато сред артикулите от кампанията видяха дрехи на транспортния бос Румен Рончев. Дизайнерката обясни, че е “мрънкала на мъжа си” и той ѝ разрешил да продава каквото реши от вещите му.

Риза на известна италианска марка, която според думите на Мегз струвала 500 евро бе обявена за 50лв. И дънки на друг популярен италиански бранд от 420 евро бяха пуснати за 40лв.

Любимият на дизайнерката видимо има много добър стил на обличане и феновете на модната принцеса буквално се избиха за дрехите на любимия ѝ. Видимо доволна от резултатите Мегз обясни, че кампанията ѝ прави двойна благотворителност, защото освен, че дарява всички пари от продажби, тя също позволява на много хора да си закупят неща, за които по принцип нямат възможност.

Мегз също прикани феновете си - да ѝ пишат, ако имат ненужни вещи, че тя с радост ще ги продаде и ще заплати всички разходи по доставянето им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !