Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Истината за Тодор Славков

отпечатай новината

28.03.2009 09:00 | Видян 35169 пъти | Гласували 3

Истината за Тодор Славков

Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков съвсем не е чужд за някои от вип съквартирантите в Къщата. Със сестрите Бакалови даже са си близки приятели – до такава степен, че на един техен рожден ден Тошко си позволил да им направи стрийптийз!

Преди две години известните близначки Ивайла и Божидара празнували ЧРД в градината на клуб Червило. На купона присъствали все отбрани гости, сред които Тодор Славков, манекенката от Визаж Катя Пенева, която отишла с гаджето си – бизнесменът Десислав Попов, приятелката на Бербатов – Елена, която пък е клиентка на Божидара, а малко по-късно от съседна маса към веселата компания се присъединила и не по-малко щурата Катето Евро. В разгара на обилния запой, Тошко направил нещо неочаквано – извадил си атрибута (половият орган) и си го пльоснал на масата, разказват свидетели на случката!

Тодор Славков, е одрал кожата на баща си Иван Славков. Приликата между двамата не е само визуална. Също като татко си, Тошко си пада по чашката и бохемския начин на живот. И сами вече се убедихте, че не по-малко славни от фамилията му са и пиянските му изцепки.
Разбира се, те не са толкова чести. Явно поведението му зависи от компанията, с която пие. Други негови близки от арт средите пък споделят, че той се държи доста джентълменски.

ЖЕНИТЕ В ЖИВОТА МУ

За разлика от дядо си Тодор Живков, който цял живот остава верен на своята съпруга д-р Мара Малеева и не поглежда друга жена десетилетия след смъртта й, Малък Тошко е на другия полюс. Най-красивите жени на София се надпреварват за вниманието му. Той пък се радва на славата на плейбой.

Най-дълготрайна приятелка му е топманекенката Илона Цакова, която наследява Дим Дуков като шеф на агенцията за модели на не по-малко легендарния бос на ВИС 2 и ВАИ холдинг Жоро Илиев - Ъндърграунд.
Сред дамите, които го свалят, е и тв водещата Венета Райкова. Дали между тях е имало нещо повече – дори попитани в приятелски разговор и двамата многозначително премълчават. Не че не ги взеха на подбив във ВИП Брадър по този повод.

Тошко трудно се разбира с жената, която го дари с неговото малко детенце Катерина. Двамата обаче продължават да делят общ покрив.
Обича да ходи с доста пари в себе си. Лесно общува с всеки. В светска среда може да бъде забелязан само на ревютата на сестра си Жени Живкова.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !