Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Осъдиха Орнела Мути заради благотворителна вечеря с Путин

отпечатай новината

17.06.2019 10:51 | Видян 1228 пъти

Осъдиха Орнела Мути заради благотворителна вечеря с Путин

Италиански съд потвърди окончателната присъда на Орнела Мути, която днес идва за парти и филмфест у нас. Тя беше осъдена заради фалшива медицинска бележка, оправдаваща отсъствието ѝ от театрална постановка и вместо това е присъствала на благотворителна вечеря в Санкт Петербург.

Съдът потвърди решението на апелативния съд от 2017 година за италианската филмова звезда, която получи условна присъда от шест месеца затвор и глоба от 500 евро за измама.

Актрисата се опита да оспори решението на съда, който тогава постанови, че е излъгала, че е болна и е отменила шоуто в "Teatro Verdi" в Порденоне през 2010 г. Въпреки предписанието на лекаря, че актрисата трябва да почива пет дни и ѝ забранява да използва гласа си, тя е присъствала на благотворително събитие в Санкт Петербург заедно с Кевин Костнър, както разкриха по-късно фотографи.

Първоинстанционният съд осъди Мути на 8 месеца затвор и глоба от 600 евро през 2015 година, което тя оспори с относителен успех през 2017 година.

Въпреки това беше постановено, че присъдата може да бъде спряна, ако на тогавашният работодател на Мути бъдат изплатени 30 000 евро компенсация.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !