Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Halkidiki Adventure се завръща на Какао

отпечатай новината

17.06.2019 17:41 | Видян 654 пъти

Halkidiki Adventure се завръща на Какао

В началото на месец май нощния живот в столицата притихна. Но причината не бяха празниците, а нещо друго. Halkidiki Adventure предизвика голям брой от българските меломани да пропътуват живописния път до полуостров Халкидики, Гърция, за да станат част от фестивал, в който времето, пространството и действителността са забравени. Поставяйки тема на тазгодишното издание "DISTINCTION" или, именно контраста между сходното.

"Всички сме хора и това ни обединява, но всеки един от нас е различен. Всички харесваме електронната музика, но всеки има свой любим жанр. Искахме да припомним на българските фенове (защото, въпреки че Halkidiki Adventure се провежда в Гърция, неговата публика се състои предимно от българи и точно те са причината той да продължи да се провежда), че независимо от различията си, ние сме едно. Това е невероятната сила на електронната музика да обединява- различни националности, възрасти, интереси и професии. Сила, която не може да бъде спряна." Отново се очаква затишие. Не, този път дестинацията не е Калитея, Халкидики.

На 22.06 феновете ще се пренесат до едно от най-култувите места за електронна музика в България - Cacao Beach club. Мястото не е случайно, а причината не е само неговата музикална история. Организаторите избират това място и заради магичния изгрев, който може да се наблюдава от там. Още един детайл, който допълва спомена за Halkidiki Adventure. Артистите са специално селектирани, за да припомнят на всички какво се случи на Halkidiki Adventure Festival 003.

Италианският DJ и продуцент Raffa Fl е специалният гост, чиито ритми ще пресъздадат настроението от DISTINCTION. От българска страна принос към вечерта ще имат небезизвестният Stephan Gee и младият талант Emiliyan Ivanov, които са част от не едно издание на Halkidiki Adventure. Няма да разказваме повече. Елате, за да чуете и за да видите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !