Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Аня Пенчева с изпросени дрешки в къщата

отпечатай новината

27.03.2009 17:45 | Видян 17229 пъти | Гласували 2

Аня Пенчева с изпросени дрешки в къщата

Актрисата Аня Пенчева, по-известна като секс символ отколкото с ролите си в киното и театъра, вече е в Къщата на Вип Брадър заедно с дъщеря си Петя Дикова – Пипи. Преди обаче да се озове нам, тя е „напазарувала“ в големи количества от няколко магазина в мола до хотел Хемус, пише вестник Стандарт. По нейно настояване шопингът й бил безплатен. В качеството си на звезда, Аня поискала да й подарят нови дрешки, уж с цел реклама. Не се е посвенила да изпроси пижама както за себе си, така и за щерка си. След това явно решила, че това не е достатъчно и от съседен магазин извлачила халати. Все пак това са едни от най-важните атрибути в семейна обстановка. И това не е всичко! Двете кокони са се уредили и с козметика за 0 лв. и то от нелоши марки.

Обувките им също са на бартер. Май излиза, че не е толкова голяма работа да напълниш гардероба си от бутиците. Каква ли е причината претенциозната гранд дама да се стиска толкова? Нима след като брои глоба от 1500 лв. на Народния театър, е останала без пари?! Както вестник Стандарт писа, тя не уведомила работодателите си, че няма да играе в спектакъл, заради изявата си във ВИП Брадър. Ако го е закъсала финансово, защо мъжът й не я спонсорира? Припомняме, че при влизането си в Къщата Аня се разтрои, че любимият й Ивайло липсваше сред изпращачите. Дали той не е бил против участието й в риалитито, поради което са се поскарали на изпроводяк?
Да се върнем на шопинга на актрисата. Тя влизала в магазините и лично разговаряла с управителите им. Предлагала им да рекламира стоката като я използва в къщата. В замяна Аня и дъщеря й си избирали каквото си харесат от предлаганите стоки. Това, което не е съобразено в случая е, че няма канал, който да излъчва 24 часа живота на съквартирантите в Къщата. Извадените материали пък старателно се разглеждат за скрита реклама.

Като цяло идеята не е лоша, но не е много достойна. Няма да споменаваме имена, но някои от останалите випсъквартиранти бръкнаха доста надълбоко в джобовете си, за да обновят гардеробите си и то все с маркови неща. Още повече, че не малък брой от участниците ще вземат и тлъсти хонорари за влизането си в Къщата. Сред тях е и оправната Аня Пенчева. Някак благотворителността остава на заден план, когато гледаш да извлечеш лична полза от всяко нещо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !