Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Есил Дюран пазарува скромно, Илияна се хвали със скъпи подаръци от Наско

отпечатай новината

29.03.2009 09:00 | Видян 16178 пъти | Гласували 2

Есил Дюран пазарува скромно, Илияна се хвали със скъпи подаръци от Наско

В един от предишните ни броеве ви представихме спецпроект, посветен на това, къде може да срещнете любимите си звезди. Оказа се, че магазините са най-предпочитани от тях. Сега ще добавим още две известни личности, но този път имаме и малко вътрешна информация за поведението им по време на шопинг.

Първо се натъкнахме на фолк певицата Есил Дюран. Тя много често е засичана да пазарува в бутик за ежедневни дрехи на нормални цени, който се намира на Витошка, не далеч от апартамента й. Все пак не е нормално и на разходка са си отгоре до долу с Versace. Това е излишна показност, която явно не е присъща на Есил. Тя дори не искала да напомня за себе си – когато пазарувала, се маскирала с тъмни очила и голяма шапка. Така пайнерката спокойно се отдавала на шопинг терапия, която при това излизала не много скъпо. Напоследък се била вманиачила по дрехи с три номера по-големи от нейните. Явно грънч стилът я влече.

От другата страна на барикадата стои едно от Златните момичета на българската художествена гимнастика – Иляна Раева. Въпреки че се очаква тя да е по-скромна, като се има предвид, че животът й е отдаден на спорта, тя непрекъснато се хвалела с подаръците от съпруга си Наско Сираков. Раева е засечена в магазин за луксозни куфари в мола. Тя разговаряла със своя приятелка и й се хвалела: „Наско ми купи това, Наско ми донесе онова...“. Всяко едно от нещата, за които споменала имало и голяма материална стойност, освен очевидната морална такава. За меркантилността на семейство Раева-Сираков може да се говори и от мъжката страна. Големият ни футболист също е ценител на скъпите вещи. Той не пропуска да покаже мобилния си телефон Vertu. Най-евтиният модел на марката е 10000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !