Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тита показа пищни форми

отпечатай новината

20.06.2019 13:25 | Видян 3055 пъти

Тита показа пищни форми

19-годишната певица разпуска с приятелки в култовия курорт Слънчев бряг. През уикенда Тита бе засечена от папараци на бийч парти на фона на морските вълни. По-интересното обаче е, че всички наоколо останаха с пръст в уста, след като красавицата се съблече и остана само по бански.

Присъстващите не можеха да повярват какво невиждано изящество се крие под оскъдните секси парчета бански. С вдигането на градусите, стартира и сезонът на дините – любимият период на редица мъже, които обичат да плакнат окото, радвайки се на даровите момичета, каквато се оказа и Тита, пише Флагман.

19-годишната девойка от Силистра е известна с факта, че явно има комплекс от огромния си бюст и всячески се опитва да скрие даровете си от Бог. Факт, който забелязохме дори и в шоуто за имитации Като две капки вода, където певицата се чудеше как да укроти „напращелите” си форми и умело избягваше камерите.

За радост на всички мъже в клуба, Тита този път нямаше как да остане облечена на 30-градусовата жега и реши да нагорещи още повече всички около себе си с впечатляваща гръдна обиколка. За разлика от всички силиконки, които през това лято ще позират по морето, Тита може да се похвали с пищен, напълно естествен бюст, достоен за ревност от всяка пайнерка, легнала под ножа и хвърлила луди пари за операции.

Някои критици дори коментират, че гърдите на младата певица няма да спрат да растат и е възможно скоро да й причини здравословни проблеми. Горнището на банския на сочната блондинка бе само от две парчета плат и връзка, която да придържа формите й. Нежният плат бе изпънат до пръсване и едва удържаше природните дадености на певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !