Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Антония Петрова: Повече млади хора да сключват брак

отпечатай новината

22.06.2019 09:14 | Видян 2218 пъти

Антония Петрова: Повече млади хора да сключват брак

Антония Петрова, която от година вече е Батинкова, отбеляза първата семейна годишнина и по този повод пусна снимки от брачната церемония в българското посолство в Солун, на която със съпруга ѝ си казват най-важното "Да" в живота.

Снимките са съпроводени с много искрен текст, в който красавицата призовава повече млади хора да сключват брак.

Ето и пълното послание на Антония:

"На 17.06.18, семейство Батинкови сключихме брак в българското посолство в Солун, съгласно всички български и международни закони. Благодарим, изключително на генералният ни консул за цяла Гърция г-н Писанчев, че ни ожени.

Веднага след това се оженихме и със сватбена, официална, тържествена церемония на брега на морето, където всички сватбени ритуали бяха спазени, заедно с гости и роднини, с шумно, гръцко, плажно тържество, което всички сте виждали и което бе обявено за "сватба на годината" в престижна класация. След което узаконихме официално сватбените документи и в България.

Така сбъднахме мечтата си да имаме 3 сватби и 3 ритуала. На първата ни годишнина споделяме тези снимки с всички вас, с пожелание повече млади хора да сключват брак, защото има смисъл! По този начин се официализира и узаконява любовта пред нас самите, пред Господ, пред държавата, пред ценните за нас хора и пред обществото!

А и какво по-хубаво от това децата да се раждат в брак! Законни съпруг и съпруга до края!!! Нека любовта да възтържествува завинаги!

Семейство Батинкови"

Антония Петрова и Ивайло Батинков сключиха брак на 17 юни 2018 г., а на 17 януари тази година се роди синът им Благовест.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !