Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джени Суши: Кубрат излъга и преувеличи, не съм завеждала дело срещу него

отпечатай новината

24.06.2019 12:51 | Видян 2163 пъти

Джени Суши: Кубрат излъга и преувеличи, не съм завеждала дело срещу него

Американската журналистка Джени Суши Равало не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев, обяви самата тя ексклузивно за България Днес. Кобрата допусна грешка след своя мач срещу Богдан Дину и целуна по устните репортерката.

Инцидентът беше заснет с камера и стана причина за 6-месечно замразяване на боксовия лиценз на българина. В момента Пулев е в Лас Вегас, където тренира и преминава специален курс за сексуално посегателство срещу жени.

"Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело - потвърди Джени Равало. - С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача."

Равало иска да забрави случилото се. След целувката тя изчезна от социалните мрежи и отклони предложения за интервюта. Тя никъде не коментира появилите се скандални клипове с нейно участие от купона по случай победата на Пулев над Богдан Дину.

"През цялото време мълчах - добави Джени Суши. - Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна."

"Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение", добави още пред България Днес журналистката. Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли.

Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще прецени дали е изпълнил стриктно заръките след скандала с Целувкагейт. Кобрата беше директно заплашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца, ако не се съобрази със санкциите.

Кубрат Пулев и неговият мениджър Ивайло Гоцев бяха потърсени за коментар, но не отговориха на твърденията на Джени Суши.

Джени Равало взе своето първо интервю след случката с Кубрат Пулев. Преди няколко дни тя се срещна с най-мощната жена в ММА - Габи Гарсия. разилката е 9-кратна световна шампионка по жиу жицу. Тя е без загуба в мачове по правилата на смесените бойни изкуства.

95-килограмовата южноамериканка на няколко пъти е получавала наказания за некоректно поведение срещу своите съпернички. Джени Суши пусна превю на интервюто в своя инстаграм. Очаква се разговорът да бъде публикуван в сайта Вегас спортс дейли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !