Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Богат любовник спира Алисия от участия

отпечатай новината

24.06.2019 16:40 | Видян 1967 пъти

Богат любовник спира Алисия от участия

Алисия реши да избере любовта пред кариерата си.

Бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов рязко намали участията си, откакто се залюби с мистериозния богаташ. Изпълнителката на Карамел е хлътнала до уши по новия си. С него изкара повече от две седмици на баровския гръцки остров Миконос.

Гаджето на певицата дори кръсти една от лодките си на нея. Мъжът до Алисия иска тя да му отделя цялото си време. Също така я ревнува много, когато пее пред зажаднели и загорели мъже, пише България Днес.

Алисия вече запозна сина си Валери-младши с избраника си. Тримата в момента са отново на Миконос, където половинката на Алисия има огромна къща на брега на морето.

Затова певицата решава да намали драстично участията си, въпреки че сега е разгарът на сезона. От началото на месеца миньончето има епизодични изяви на сцената, които се броят на пръстите на едната ръка.

Предни години Алисия се спукваше от работа през лятото. Тя работеше без почивка в жежкия сезон. Сега е различно. Фолкаджийката избира връзката пред кариерата.

Алисия не иска да разкрие кой си ляга до нея. Пред продуцентската компания, в която работи, Ася изтъква, че е уморена и има нужда от почивка. Но причината е връзката й с тайнствения мъж.

За новия на Алисия не се знае почти нищо. Освен че е много богат и е на годините на певицата. Връзката им е от няколко месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !