Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Криско свали 10 килограма

отпечатай новината

24.06.2019 17:56 | Видян 1614 пъти

Криско свали 10 килограма

Рапърът и продуцент Кристиан Талев - Криско значително се е вталил. От последните му снимки в социалните мрежи става ясно, че освен рус, Криско вече е и доста слаб.

По негови собствени думи това се е случило постепенно и е успял да свали около десетина килограма.

"Тежах близо 80 килограма, сега съм 68! От много време съм на здравословен режим. Не ям боклуци, рядко пия алкохол, спортувам. Никога не съм бил в по-добра форма", споделя рапърът.

Съвсем скоро Криско и приятелката му официално разкриха, чрез новото му видео Да или не, че очакват бебе. Бременната Цвети се шегува "Аз дебелея, а той отслабва".

В интервю пред Мон Дьо преди време Криско разказва как е започнала тяхната романтична връзка.

"Тя е виждала всичките ми маймунджилъци и respect, че изобщо се захвана с мен... Нещата станаха наистина сериозни, когато тя ми каза, че заминава да живее в Дубай и повече няма да се върне най-вероятно."

Това го е накарало да се замисли много за отношенията си с нея и да ѝ се обади, за да я покани на вечеря.

"Нашата връзка, докато се случи, беше пълен филм", откровен е Криско.

Цвети тогава е имала приятел и макар че Криско счита, че тя се е влюбила в него още от първата им вечеря, близо една година не са си позволили да бъдат заедно.

"Тя е всичко, което искам да има човекът до мен. Тя е вярна, тя е лоялна, тя е грижовна, страхотна домакиня, страхотна жена, най-добрият ми приятел, най-веселият човек, с най-якото чувство за хумор."

Според близки до двойката Цвети е бременна вече в шестия месец и бебето ще е момиче. Двамата с Криско са заедно вече повече от две години и с нетърпение очакват да станат родители.

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !