Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившият на Мария чака бебе

отпечатай новината

25.06.2019 12:05 | Видян 2273 пъти

Бившият на Мария чака бебе

Бившият съпруг на Мара Отварачката – Димитър Андонов, чака бебе.

Съвсем скоро той ще се сдобие с трети наследник. Половинката му Никол е в напреднала бременност, но двамата не са разкрили кога се чака бебето. Димитър вече има син Ивайло от Никол и дъщеря Марая от фолкпевицата.

Благоевградският бизнесмен заживя с блондинката Никол след развода си с чалгарката, а преди това двете дори са били приятелки. Съвсем до скоро Мария и първият й съпруг бяха в много лоши отношения, а Андонов дори не искаше да чуе за нея.

Двамата се разведоха, защото Мария бе на път да го доведе до пълен фалит. Той плащаше много скъпите й клипове и тоалети за хиляди левове. Имането му обаче постепенно започна да се смалява. При развода Мария не взе абсолютно нищо от бившия си, което напълно развали отношенията им.

„С баща й на Марая също постигам диалога много трудно. Причината не знам къде е. Мъжете декларират едно, когато са с даден човек, а като си тръгнат, положението става съвсем различно. Никакви претенции не съм имала. Даже и автомобила, който ми беше подарък, докато бях съпруга на Христиан, той си го взе. Да не говорим за други материални облаги! Не мога да нарека това поведение отговорно и коректно. От първия си мъж също не съм взела и лев“, оплака се преди време Мария, писа България Днес.

Докато певицата тотално е зачеркнала Гущеров от живота си, то с бащата на детето си в последните месеци е в добри отношения. Двамата са се разбрали Марая да прекарва повече време с новото семейство на Андонов.

Фолкпевицата няма против, защото така има повече възможности да пътува до Монако, където живее новият й тайнствен мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !