Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Кристиан Лубутен подготвя огромна изложба в Париж

отпечатай новината

25.06.2019 15:36 | Видян 619 пъти

Кристиан Лубутен подготвя огромна изложба в Париж

Феновете на стилните обувки може отсега да търсят полети до Париж през февруари. Тогава, в града на любовта, Кристиан Лубутен ще направи изложба на своите модели обувки.

Шоуто ще покаже селекция от дизайни от творчеството на Лубутен, които, по негови думи, включват над 15 000 обувки и ботуши. Сред тях ще има и чифтове от личната му колекция, някои от които никога не са виждани.

Част от обувките, които ще направят своя дебют пред публика, са резултат от сътрудничеството на дизайнера с много от неговите колеги. Феновете могат да очакват откровения от самия Лубутен за това какво го е накарало да започне своите колекции.

Множество звезди избират дизайнерските обувки, сред които са режисьорът Дейвид Линч, хореографът Бланка Ли и художниците Имран Къреши и Лиса Рейхана. Тези връзки се оказват много важни за развитието на Лубутен като той и до ден-днешен продължава да произвежда хиляди обувки всяка година.

„Където и да отида, винаги има градина, музей, концерт или църква, които да видя“, споделя Лубутен пред Воуг. „Основният ключ към успеха ми е моята отвореност към света. Опитвам се да отида там, където другите не искат“.

Изложбата ще се проведе от 25 февруари до 28 юли 2020 в двореца Порт-Доре в Париж.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !