Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Роналдо на луксозна почивка, остави 20 хил. евро бакшиш

отпечатай новината

26.06.2019 10:51 | Видян 1452 пъти

Роналдо на луксозна почивка, остави 20 хил. евро бакшиш

Не остава много до новия футболен сезон на Роналдо, затова спортистът се отдаде на заслужена почивка със семейството и любимата си - Джорджина Родригес.

Групата започна ваканцията си в разкошен хотел, разположен в Южна Гърция, където, според местните медии, той похарчи по 9 хил. евро на вечер, за да използва президентския апартамент.

Помещението разполага с тераса, разкриваща панорамна гледка - от частния басейн на комплекса до лазурния бряг на Йонийско море.

Инструктираният персонал спази изцяло дадените им указания и не допусна нито един папарак да обезпокои звездата на Ювентус и близките му. За да покаже колко доволен е от грижите им, Роналдо остави 20 хил. евро бакшиш.

Кристиано и Джорджина удължиха лятната си ваканция и заминаха заедно за Френската Ривиера, където се отдадоха на плаване с яхта. Двойката пусна кадри в официалните си Инстаграм страници, на които разкриват на своите почитатели мигове от своя престой.

Плавателният съд носи името Африка и е дълъг 47 метра, като разполага с 3 палуби и 6 кабини, побиращи общо 12 души. Глезотиите на борда не са никак малко и отговарят на всички критерии за незабравима почивка.

Португалецът и половинката му могат да се възползват от СПА зона, фитнес, джакузи, външно кино и частна лодка. Ако пък релаксацията им дойде в повече, винаги могат да карат сърф и водни ски или да се гмуркат, защото Африка предлага всички необходими пособия за тези дейности.

Снимки от почивката на Роналдо вижте ТУК!

Източник: Дир

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !