Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Носът на Преслава – тема №1 в попфолка

отпечатай новината

26.06.2019 15:56 | Видян 3172 пъти

Носът на Преслава – тема №1 в попфолка

Нравите в попфолка стигнаха до там, че цялата гилдия се занимава с новия нос на Преслава.

Ринопластиката на певицата, извършена в клиника в Турция, измести дебата за парчета, видеа и любовни забежки на певци и певици. По-хубава ли е Преслава с новия си обонятелен орган или не, се превърна в Хамлетов въпрос, над който би се затруднил дори Шекспир.

Отгоре на всичко се оказа, че певицата е платила баснословните 15 000 долара за прословутия си нос, като само 5-дневния престой в истанбулска клиника й струвал 5 000 долара. Операцията е извършена при същия специалист, който преди няколко години коригирал обонятелния орган и на Емилия, пише Галерия.

Последната останала толкова доволна от лекаря, че го препоръчала на всичките си колежки. Подобно на нея, Преслава също останала очарована от турския специалист и не може да се нарадва на новата си придобивка.

Феновете й обаче изпаднаха в шок и потрес, щом я видяха. Снимките, които певицата показа, светкавично събраха стотици негативни коментари. Повечето от почитателите й считат, че любимката им е направила огромна грешка с ринопластиката. Колкото и да отрича, че не й пука за хорското мнение, трудно изживявала критиките.

Преди да й хакнат профила в Инстаграм, както и втория, тя и админите й триеха грозните коментари. Това обаче разгневи още повече коментаторите и се появиха куп подигравателни колажи, за които вече писахме.

В крайна сметка скоро негативната вълна ще отмине и хората ще свикнат с новата й визия. Фундаменталният въпрос, който остава, е защо носът на една певица е по-актуален от творчеството й, каквото и да е то…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !