Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Изненадващо: Биляна Дол заряза Божинов!

отпечатай новината

27.06.2019 12:38 | Видян 2599 пъти

 Изненадващо: Биляна Дол заряза Божинов!

Дамата на нападателя Валери Божинов Биляна Дол му избяга за вече цели две седмици. Докато Божигол поддържа форма при бившия си отбор "Ботев" (Вр), сръбкинята забегна.

Бившата на някогашния германски национал Томас Дол първо си отиде до родната Сърбия, за да види роднини и приятели. Преди седмица замина за Истанбул. Като се знае репутацията на Валери за връзките му, някои заговориха, че предстои раздяла. Но това изобщо не е така. Този път Божигол има до себе си истинската жена в лицето на Биляна и двамата изглежда си подхождат идеално. В това се увери неотдавна и екип на "България Днес".

Нещо повече, сръбкинята и Николета Лозанова, както и малката Никол са в приятелски отношения. Ни Ло някога бе половинка на Божинов, а Никол им е дъщеря. В началото на месеца, след като свърши футболният сезон и преди да започнат лагерите, всички вкупом бяха в любимия им Дубай. Веселата компания бе отседнала в един от тузарските комплекси, оценен с пет звезди и се намира на брега на залива. Хотелът разполага с всякакви глезотии - частен плаж, два открити и един закрит плувен басейн, СПА център, фитнес, два тенис корта, алея за джогинг край плажа, няколко ресторанта. Една нощувка в най-обикновената стая струва 2600 лв. на вечер.

"Биляна се посвети изцяло на мен и на професията ми, поставяйки себе си на заден план, за да можем да вървим заедно по пътя, по който аз определя" - казва Божинов. Той е категоричен, че към днешна дата се чувства много обичан и пълноценен към децата си, както и в хармонични отношения с Николета Лозанова: "Именно това е показател, че сме интелигентни хора, които изпитват силно уважение един към друг, което ни кара приоритет да бъде не личното ни щастие, дали да сме заедно, макар и нещастни, а на човека отсреща, който е по-щастлив с друга половинка."

Макар да няма намерение да слага край на спортната си кариера в близко бъдеще, Валери разкрива, че един ден по всяка вероятност ще използва футболните си контакти за мениджърска дейност, а вече е инвестирал и част от парите си в недвижимо имущество, с бизнес насоченост.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !