Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Дарина Павлова тайно с гаджето в България

отпечатай новината

27.06.2019 14:43 | Видян 2429 пъти

Дарина Павлова тайно с гаджето в България

Дарина Павлова продължава да поддържа романтична връзка с актьора Джулио Берути, въпреки че от години двамата избягват да се показват заедно на светски събития. Предни дни обаче двойката е пристигнала тайно в Българияи се забавлява край Варна.

Вдовицата на Илия Павлов и италианския актьор са отседнали в хотела на Дарина в Златни пясъци. Компания на Дарина прави още и пиарът й Сандро Рубини, пише „България днес”.

Веселата компания отмаря цял ден на плажа, а вечер се забавляват из нощните заведения на Варна. Освен това Дарина редовно се вижда и с приятелката си Марта Вачкова, а също така организира и туристически обиколки на италианските си приятели.

Дарина от дълго време искала да покаже на Джулио българските забележителности. Италианецът за първи път е у нас и в момента се наслаждава на красотата на Варна и околностите.

Едно от местата, които двойката посетила е Аладжа Манастир. Берути направо се шашнал, когато видял скалния манастир, който е уникален по рода си.

Иначе Дарина съвсем не посещава случайно България. Само преди дни тя отпразнува 56-я си рожден ден в Истанбул. Тържествата продължиха няколко дни, а компания на милионерката правеха Марта Вачкова, Мерием Узерли, мисис България 2018 Галина Долапчиева и много, много други.

41-годишната миска е много близка с Мадам Мулти и двете не пропускат повод да се видят.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !