Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мейзи Уилямс с нова роля

отпечатай новината

28.06.2019 10:51 | Видян 1164 пъти

Мейзи Уилямс с нова роля

Сериалтът "Игра на тронове" приключи преди месец и големият въпрос за всички беше дали актьорите ще успеят да продължат звездната си кариера. В поредицата изгряха звездите на Софи Търнър (Санса Старк), Емилия Кларк (Денерис Таргериен), Мейзи Уилямс (Аря Старк) и още много други.

И докато някои от актьорите си почиват или пък мислят за сватба, то Мейзи продължава с работните си задължения. Тя вече има няколко епизода в сериала Doctor Who, а през 2020г. ще я гледаме и в филма The New Mutants.

Но сега Мейзи започва работа по нов сериал с работно заглавие Two Weeks to Love. Уилямс ще играе Ким - жена, която е отгледана от самотна майка. Изпратена е на село, където трябва да прилага необичайни техники за оцеляване. Вече порасналата Ким се връща в реалния свят, където започва тайна мисия, с която се опитва да почете паметта на загиналия си баща.

По време на мисията си тя се среща с Ник и брат му Дейв и тримата попадат в странни ситуации докато бягат от опасен ганстер и от полицията. "Нямам търпение да се впусна в нещо ново. Смятам, че сериалът има огромен потенциал и искам да направя нещо прекрасно с невероятния му екип", споделя Уилямс за новото си амплоа.

Това ще е първа телевизионна роля за Мейзи след "Игра на тронове", където тя игра Аря Старк в продължение на осем сезона. Когато снимките на сериала започват, тя е едва на 12 и не само изгрява като звезда, но и израства като човек на снимачната площадка. Там тя се запознава и с най-добрата си приятелка - Софи Търнър, която играе Санса Старк.

Двете се сближават покрай сериала и Мейзи дори ще бъде кума на сватбата на Търнър, която ще се ожени за Джо Джонас тези дни.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !